Färnebo6

DAG TRE

FISKA I OPPSJÖN

Tillsammans med Annelie och Truls åker vi vidare till Oppsjön för att fiska. Här grillar vi pinnbröd och njuter av solnedgången. Jon, Annelie och Fredrik provar fiskelyckan, som faktiskt är med oss! Och solnedgången är fantastisk.

Vattnet i Oppsjön

DAG FYRA

FRÅN GYSINGE

DAG FYRA

LINAS BIN I ULVKISBO

I Österfärnebo har vi träffat många engagerade människor, Lina är en av dem och den sista dagen besöker vi henne för att höra om hennes bikupor som hon har i trädgården i Ulviksbo. Själv gillar hon inte honung, men det är många andra saker med bina som lockar henne. Innan vi går ut till bikuporna i får vi smaka på honungen som hennes egna bin har producerat.
 

Om det fantastiska med bin

Om smaken bina och blommorna

DAG FYRA

LUNCH PÅ UDDEN I GYSINGE

Gå till cafeets hemsida

DAG FYRA

AVFÄRD FRÅN BRUKSHANDELN I GYSINGE

Efter lunchen hoppar Johan på bussen från Gysinge utanför Brukshandeln i Gysinge. Tack Gysinge och Österfärnebo för en otroligt spännande resa! Stort tack till alla vi träffat som generöst delat med sig av berättelser och upplevelser!

Kom till byn genomfördes av Konstfrämjandet med stöd av Hofors, Kommun, Ovanåker Kommun, Sandvikens Kommun, ABF, Kulturbryggan, Region Gävleborg och Gunvor Göranssons Kulturstiftelse